top of page
Korjausrakentaminen sauna

Korjausrakentamista rakennuksen ehdoilla

Korjausrakentaminen ja remontointi

Olipa kyse kokonaisvaltaisesta arvokiinteistön restauroinnista tai pienestä kylpyhuoneremontista, vastaamme haasteisiin vahvalla ammattitaidolla. Tavoitteenamme on aina saavuttaa asiakkaan toivoma lopputulos laadukkaasti, kustannuksiltaan järkevästi ja aikataulussa pysyen. 

Yrityksellämme on kokemusta kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden parissa työskentelystä pääurakoitsijana. Olemme myös restauroineet museoviraston valvonnan alla olevia kohteita, aina pyrkimyksenä saavuttaa lopputulos, joka on sopusoinnussa rakennuksen arvojen kanssa. Työskentelemme vanhaa kunnioittaen, joko alkuperäistä säilyttäen, alkuperäiseen ilmeeseen palauttaen tai asiakkaan halutessa sovittaen moderneja ratkaisuja vanhoihin tiloihin.

Korjausrakentamisen referensseihimme pääset tutustumaan tästä.

Suunnitelmista totta

Uudisrakentaminen

Toteutamme kokonaisuuksia, jotka ovat luotuja istumaan ympäröivään miljööseen. Rakentamamme kohteet ovat olleet yksilöllisiä, kestäväksi suunniteltuja, niin materiaaleiltaan kuin tekniseltä toteutukseltaankin. Kestävää rakennustapaa on mahdollista toteuttaa tinkimättä rakennuksen ulkoasusta ja tärkeistä yksityiskohdista, jotka tekevät rakennuksesta kodin.

Rakentamistyömme perustana on laadun ja elinkaariajattelun yhdistelmä, joka toimii ohjenuorana työllemme. Uudiskohde on mahdollista rakentaa pitkäikäiseksi ja tulevaisuudessa korjauskelpoiseksi korkeatasoisilla materiaaleilla, ammattitaitoisella suunnittelulla ja rakentamisen jälkeen suunnitelmallisella ylläpidolla.

 

Sillä tiedolla ja taidolla, joka yrityksellämme on vanhojen rakennusten vuosisatoja kestäneiden rakenteiden ymmärtämisestä ja korjaamisesta, yhdistettynä nykytietouteen rakenneratkaisuista ja materiaaleista, rakennamme unelmista totta. Uudisrakentamisen referensseihin pääset tutustumaan tästä.

uudisrakentaminen messinkikaide marmoriportaat

Konservointi ja restaurointi

konservointi

Konservointi on kulttuuriperinnön ja historiallisesti merkittävien esineiden, interiöörien ja rakennusten säilyttämistä. Työ voi koostua joko ennaltaehkäisevästä eli säilyttävästä konservoinnista tai käytännön teknisestä konservoinnista. Jokainen konservoitava kohde tai kokonaisuus on ainutlaatuinen, ja sitä varten laaditaan oma konservointisuunnitelmansa.

Konservaattoreiden palveluihimme kuuluvat ennen konservointityön aloittamista, tai erikseen tilattuna: materiaalitutkimukset, konservointisuunnitelman laatiminen, vauriokartoitukset, väritutkimukset, dokumentointi ja historiallisten kontekstien selvittäminen. Tutkimuksien perusteella on mahdollista arvioida konservointitarvetta ja toimenpiteiden laajuutta.

Konservaattoreidemme tekniseen ydinosaamiseen kuuluu materiaaleiltaan puu, kivi, metalli ja maalatut pinnat. Teemme puhdistuksia, puukorjauksia, retusointeja ja tarvittaessa rekonstruoimme osia. Konservointitöistämme on mahdollista saada konservointi/restaurointiraportti. Meiltä voi myös tilata arvokkaille interiööreille ja huonekaluille hoito-ohjeet ja neuvontaa liittyen puhdistukseen, säilytysolosuhteisiin ja vaurioiden ennaltaehkäisyyn.

Julkisivumaalaus kirkkonummi

Pintakäsittely
 

Maalaustyöt ja pinnoitukset

Pintakäsittelyä pohjatöistä viimeisimpään silaukseen asti, kaikille pinnoille ulko- ja sisätiloissa. Pintakäsittelyn pohjatyöt voivat vaatia ennen lopullista pintaansa mm. rappausta, kipsilevyn nauhoitusta, tasoitusta, hiontaa, pohjamaalausta ja kittausta. Haluttu pinta saattaa olla tasainen huoneiston seinä, punamultainen ulkoverhous, laastilla hierottu pinta rouhealla tekstuurilla tai uniikki vanha ovi, ikkuna tai ikkunalauta. Ammattilaisemme osaavat kaiken tämän. Autamme tarvittaessa myös maalin ja pintakäsittelymenetelmien valinnassa.

Vedeneristys ja laatoitus

Toteutamme laatoitukset kaikkiin kodin tiloihin ja pintoihin vaativimmissakin olosuhteissa. Asennamme laatat aina pienistä mosaiikeista suuriin luonnonkivilaattoihin, tarkkuudesta tinkimättä. Ylläpidämme laatoittajiemme ja ammattitaitoa vedeneristyssertifikaatein ja järjestelmäkorttikoulutuksilla.

Projektinhallinta ja dokumentointi

Työnjohtotiimi kasataan aina projektikohtaisesti sen laajuus ja tarpeet huomioon ottaen. Tiimi johtaa ja organisoi projektia, ja hoitaa logistiikkaa, hankintaa, kulunseurantaa, aikataulutusta ja aikataulussa pysymistä. Meille tärkeää on luoda turvallinen työympäristö kaikille, työmaan toteuttaminen vastuullisesti ja sujuva kommunikaatio sidosryhmien välillä.

Tarjoamme projekteihimme työnaikaista työvaiheiden dokumentointia, joka tekee rakentamisestamme läpinäkyvää. Se luo projektin eri osapuolille; asiakkaalle, suunnittelijoille, arkkitehdeille ja valvojille, mahdollisuuden seurata helpommin projektin etenemistä, laatua ja hyvää rakennustapaa. Dokumentointimenetelmiimme kuuluu myös 360-kuvaus ja drone-kuvaus, jotka täydentävät perinteistä kameradokumentointia.

Sähkötyöt valaisin

Sähkötyöt ja aurinkopaneeliasennus

Palveluvalikoimamme on laaja, aina pienistä asennuksista laajoihin kokonaisuuksiin. Esimerkiksi valaisimen vaihto, sähköauton latauspisteen asennus kesämökin pihalle, aurinkopaneeliasennukset tai koko kiinteistön kattava sähköverkon päivitys remontin yhteydessä älykkääseen järjestelmään, ovat palveluita, joita tarjoamme. Haastavimmatkin, ja monialaista ammattitaitoa vaativat sähkö-, heikkovirta- ja automaatioasennukset onnistuvat laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta vaivatta.

 

Tarjoamme asiakkaillemme myös sähköverkkojen ylläpitoa ja huoltoa, johon kuuluu muun muassa sähkökeskuksen tutkiminen, liitosten kireyden tarkastus ja liitosten lämpökuvaus omalla laitteistollamme. 

 

Kuten kaikki muutkin palvelumme, hoidamme sähkötyöt ja esimerkiksi jälkeenpäin asennettavien laitteiden asennukset siististi ja huolellisesti viimeisteltynä, jotta rakennuksen tai tilan ulkonäkö säilyy esteettisesti mahdollisimman yhteneväisenä.

Viherrakentaminen ja maanrakennus

Korjausrakentaminen ja remontointi

Teemme viheralueiden, pihojen, puistojen ja puutarhojen 

kokonaisvaltaiset muodonmuutokset, pohjatyöt, istutukset, nurmialueet ja rakennelmat. Piharakennelmia voivat olla esimerkiksi aidat, terassit, pergolat, paviljongit, portaat, laiturit ja kasvihuoneet. Pihojen rakentamisessa otamme aina huomioon toimivuuden, esteettisyyden ja turvallisuuden. Viherrakentamiseen voi yhdistää myös esimerkiksi pihavalaistuksen päivittämisen. Täyden palvelun yrityksenä tarjoamme myös viheralueiden kunnossapitoa, josta voit lukea lisää kiinteistöhuolto-sivultamme.

Kalustomme taipuu myös maanrakennukseen ja kaivuutyöhön, joten meiltä saat kerralla kaiken palvelun projektiisi. 

Maanrakennus

Osoite

Gunnarskullantie 15

02480

Puhelin
Antti Hurme

+358 40 751 1379

Email

Jätä yhteydenottopyyntö

bottom of page