top of page

Puusepänverstas

Verstaamme korjaa vanhaa, luo uutta ja räätälöi toiveista totta. Meillä on töissä ammattitaitoisia puuseppiä, jotka työskentelevät vanhaa arvostaen. Verstaamme on varustettu moderneilla työkaluilla ja -laitteilla, mutta etenkin vaativissa restaurointi- ja puukorjauksissa voi tulla vastaan töitä joissa, käytämme perinteisiäkin puuntyöstömenetelmiä. 

Oli projekti mikä tahansa, käyttämämme materiaalin tasokkuus on meille tärkeää. Olemme valmistaneet tuotteita jopa lähialueilla kaatuneista puista, mikä on antanut puulle mahdollisuuden aivan uuteen elämään, lähellä tuotettuna.

Puuseppä Kirkkonummi puusepänverstas

Puukorjaukset ja restaurointi

Verstas on tiivis osa rakennustoimintaamme, joten saamme helposti esimerkiksi ovet, ikkunat ja seinäpaneelit korjattua rakennusprojektin aikana. Otamme vastaan myös yksittäisiä korjaustöitä. Konservaattorimme konsultoivat tarvittaessa historiallisiin kohteisiin ja huonekaluihin liittyvissä korjaustöissä, joten meillä on valmiudet myös haastaviin projekteihin.

Uutta vanhan mallin mukaan

Joskus voi käydä niin, että jokin rakennuksen osa on päässyt niin huonoon kuntoon, ettei korjaaminen ole enää järkevää. Tai ehkä rakennuksesta on löytynyt vanhoja valokuvia, ja esimerkiksi ikkunoiden koristeelliset vuorilaudat halutaan palauttaa takaisin talon julkisivuun aikaisemman innokkaan remontoijan jäljiltä, joka on ne poistanut. Oli lähtötilanne minkälainen tahansa, puuseppämme ovat palveluksessasi.

Räätälöidyt kalusteet ja kokonaisuudet

Valmistamme kiinteästi asennettavia kalusteita, säilytysratkaisuja ja huonekaluja. Keittiöremontin yhteydessä voimme tehdä esimerkiksi täysin asiakkaan tarpeisiin sopivan kokonaisuuden, tai vaikkapa vain uuden keittiösaarekkeen ominaisuuksilla, joita tilasi kaipaa. Olemme myös remontoineet kokonaisia viinikellareita kalusteineen, joista löydät kuvia täältä.

Valmiit tuotteet

Joskus inspiraation iskiessä puuseppämme tekevät valmiita tuotteita suoraan myyntiin. Meiltä voit myös pyytää tarjousta samanlaisista tuotteista omien toiveidesi tai sopivien mittojen mukaan. Puuseppiemme referensseihin pääset tutustumaan tästä.

Puuseppä verstas
Puusepänverstas gunnarskulla

Verstaan kuvagalleria

bottom of page