top of page

Yhteystiedot

Alta löydät yhteystietomme. Työntekijäkohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@hahyhtiot.fi. Yleinen asiakaspalvelusähköpostiosoitteemme on info@hahyhtiot.fi.

Työnjohto

Toimitusjohtaja

Projektipäällikkö

Antti Hurme

+358 40 751 1379

Sähkötöiden johtaja

Sähkömies

Juha Lisinen

+358 40 041 0009

Työnjohtaja

Projektipäällikkö

Jyrki Velin

+358 44 319 0592

Vastaava mestari

Arkkitehti

Kimmo Lehtola

+358 50 377 5538

Työnjohtaja

Projektipäällikkö

Niclas Grönmark

+358 44 222 2636

Kiinteistöhuolto ja verstas

Kiinteistöhuollon päivystys

24/7 päivystys

+358 40 751 1379

Verstaan yhteyshenkilö / Puuseppä

Andrus Varik

+358 50 565 1968

Kiinteistö- ja sähkötekniikan huolto

Sähkömies

Mikko Sirviö

+358 44 982 7928

Teiden kunnossapito ja pihatyöt

Konekuski

Freddy Liljeqvist

+358 40 502 7767

Taloushallinto

Talous

Johdon assistentti

Heidi Hurme

+358 40 069 6191

Laskutustiedot

Meistä yrityksenä

HAH Yhtiöt Oy on perustettu vuonna 2011, ja osakeyhtiötä edeltäneen HAH Servicen toiminta on alkanut jo vuonna 2003. Yrityksen kotipaikka on Kirkkonummella, Porkkalan Gunnarskullassa. Toiminnan ytimenä on rakentaa asiakkaiden unelmista totta. Kooltaan HAH yhtiöt Oy on pienyritys, ja meillä on töissä monipuolisesti rakennusalan ammattilaisia usealta eri osaamisalalta.

 

Yrityksemme tarjoaa monipuolisesti rakennusalan palveluita, joita tukee puusepänverstaan toiminta. Lisäksi yritys tarjoaa kiinteistöhuollon- sekä teiden kunnossapitopalveluita. Kaikki palvelut toimivat saman katon alla, joka mahdollistaa joustavan toiminnan, jossa kaikki resurssit tukevat toisiaan ja pystymme reagoimaan nopeasti. 

 

Prosessimme keskiössä on aina asiakas ja asiakkaan tarpeet. Kykymme ymmärtää asiakkaan tarpeita luo edellytykset muuntaa ne laadukkaasti todellisuudeksi. Lähtötilanteessa asiakkaan toiveet kartoitetaan yhdessä ammattitaitoisen projektijohtomme kanssa, jotta toivottua lopputulosta varten löytyvät parhaat mahdolliset toimintatavat ja ratkaisut. Pidämme asiakaslähtöisen prosessimme läpinäkyvänä kulurakenteesta ja projektien aikatauluista aina toteutukseen saakka. Yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme mahdottomaltakin vaikuttavat projektit laadukkaasti.  

Asiakaslähtöisyyden lisäksi meille on tärkeää, että projektit toteutetaan kunnioituksella; miljöö ja esimerkiksi historialliset arvot huomioon ottaen. Korjausrakentamisessa kyse voi olla rakennuksen kulttuurihistoriallisesta arvosta, jota vaalimme valitsemalla rakennuksen arvoon sopivia materiaaleja ja työskentelytapoja. Uudisrakentamisessa kunnioitus voi näkyä esimerkiksi siinä, että rakennus on toteutettu kestävästi ja ympäristönsä arvon huomioiden. Haluamme tehdä työmme aina niin hyvin, että voimme olla itsekin lopputuloksesta ylpeitä. 

kartta

Saapumisohjeet Gunnarskullan toimipisteellemme

Autolla Helsingin suunnalta saapuessa ajetaan Kirkkonummen Tolsasta etelään Porkkalantietä noin 6 km. Kääntö Porkkalantieltä Gunnarskullantielle vasemmalle on tiukka, jonka jälkeen jatketaan Gunnarskullantietä heti haarautuvasta risteyksestä vasemmalle.

 

Tavarakuljetukset otamme vastaan toimipisteemme sisäpihassa (punainen merkki kartassa). Pysäköintipaikat löytyvät kiinteistön alueelta merkittynä.

IMG_7651_edited.jpg
HAH työntekijä

Meille töihin?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoimen hakemuksen cv:n kera voi lähettää osoitteeseen antti.hurme@hahyhtiot.fi

Haluamme tukea lähialueiden nuoria, ja olemmekin tehneet yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Meille on mahdollista hakea työharjoitteluun, työelämäjaksolle (TOP-jakso) ja TET-harjoitteluun.

bottom of page