top of page
porkkalanniemi

Kiinteistöhuollon palvelut

Palveluihimme kuuluu koti-, kiinteistöhuolto- ja ylläpitopalvelu sekä tiealueiden kunnossapitopalvelu Porkkalan alueella. Ei ole olemassa niin pientä asiaa, missä puoleemme ei voisi kääntyä.

Tiealueiden kunnossapitoa tarjoamme ympärivuotisesti tieosuuskunnille ja yksityishenkilöille.

Koti-, kiinteistöhuolto- ja ylläpitopalvelut

Palvelutarjontaamme kuuluu kaikki yksittäisestä käynnistä kokonaisvaltaiseen kiinteistönhuoltosopimukseen. Kiinteistöihin liittyy paljon talotekniikkaa, kausittain toistuvia askareita ja esimerkiksi piha-alueiden jatkuvaa kunnossapitoa, joissa voimme palvella juuri sinua.

Talotekniikka

Pidämme huolen, että talon järjestelmät kuten ilmanvaihtolaitteisto, palovaroitinjärjestelmä, lämmitys-, vesi- ja sähköjärjestelmät toimivat tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti.

Pienasennukset ja -korjaukset

Joskus tarve voi olla vain pienelle korjaukselle, vioittuneen laitteen tai valaisimen vaihdolle tai mukavuutta, turvallisuutta tai käytettävyyttä lisääville ratkaisuille. Autamme pienimmissäkin kiinteistöön liittyvissä pulmissa. Tulemme vaikka ripustamaan taulun seinälle, öljyämään narisevat saranat tai varmistamaan että palo- ja häkävaroittimet toimivat ja että niitä on riittävästi.

Kiinteistöhuoltosopimus

Tarjoamme kiinteistöhuoltosopimuksia, joiden palvelusisältö ja käyntien aikataulu on täysin räätälöitävissä asiakkaan ja kiinteistön tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi sopia piha-alueiden kunnossapidosta, kiinteistön säännöllisistä tarkastuskäynnistä tai vaikkapa saunan lämmittämisestä etukäteen kesämökkiasukkaalle viikonloppua vasten.

Kiinteistöhuollon päivystys

Kiinteistönomistajalla voi tulla vastaan akuutteja tilanteita, joissa ongelmaan on reagoitava pikimmiten vahingon minimoimiseksi tai turvallisuuden takaamiseksi käyttäjälle. Tarjoamme kiinteistöhuollon päivystystä Porkkalan alueella uusille ja vanhoille asiakkaille. 

Kausittaiset ylläpitotyöt

Kausittaiset työt vaihtelevat vuodenaikojen kierron myötä. Kausittaiset työt on mahdollista liittää kiinteistöhuoltosopimukseemme, tai tilata erikseen tarpeeseen. Kausittaisia töitä ovat esimerkiksi:

- Talvella lumityöt, lumen ja jääpuikkojen pudotus, hiekoitus ja liukkaudenhallinta ja huonelämpötilojen säätö.

- Keväällä rännien ja sadevesikaivojen toiminnan varmistaminen, puiden ja pensaiden leikkaaminen, haravointi, laiturin lasku ja pihakalusteiden huolto.

- Kesällä viheralueiden kunnossapito, sadevesi- ja salaojajärjestelmien tarkistus ja huolto ja ulkovalaistuksen toiminnan tarkastus syksyä varten.

- Syksyllä lämmityksen toiminnan tarkastaminen, talvella kylmänä olevien kiinteistöjen sisävesien sulku, rännien puhdistus ja laiturin nosto.

Tiealueiden kunnossapito
 

Tiealueiden kunnossapito kattaa teiden ja tienpientareiden ympärivuotisen kunnossapidon. Tarjoamme palveluitamme Porkkalassa tienhoitokunnille ja yksityishenkilöille. 

Talvikunnossapito ja auraussopimus

Talvikunnossapitoon liittyvät työt alkavat jo syksyllä iltojen pimennyttyä, kun on aika merkitä aurauskepein tienpientareet ja valmistautua aurauskauteen hyvissä ajoin ennen lumentuloa. Myös aurauksen kannalta kriittiset rakenteet ja kaivot merkitään aurauskepeillä vahinkojen välttämiseksi.

Aurauksen voi tilata kertaluontoisesti minimiveloituksella, jolloin käymme auraamassa kerran sovitun tiealueen. Tarjoamme myös auraussopimuksia, jolloin kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa auraustarpeen ja sopivan aikavälin aurauksille. Jossain tilanteissa voi olla tarvetta myös hiekoitukselle tai suolaukselle, jonka voimme tehdä kertaluontoisesti tai voimme sisällyttää sen auraussopimukseen.

Tiealueiden kunnossapito keväällä, kesällä ja syksyllä

Keväällä lumien ja roudan sulaessa saattaa muodostua kelirikkoa. Kelirikko on sääolosuhteiden ja tiehen kertyneen jään ja kosteuden summa. Sorateiden kelirikkoa voidaan paikata lisäämällä mursketta pahimpiin kohtiin. Kevätmuokkaus ajoittuu kelirikkokauden jälkeiseen aikaan, jolloin tie voidaan lanata ja tasata. Teiden syysmuokkauksella voidaan helpottaa talven tieolosuhteita. 

Raivaukset ja niittotyöt

Esteetön näkyvyys liittymissä ja pihaliittymissä on liikenneturvallisuuden kannalta tärkeää. Yksityisteillä näkyvyydestä huolehtiminen kuuluu tiekunnalle tai liittymän omistajalle. Jos pientareen kasvillisuus aiheuttaa näkemäesteen, voimme raivata liittymää turvallisemmaksi. Teemme myös pientareiden niittoa ja raivausta, mikä edesauttaa turvallisia ajo-olosuhteita.

 

Turvallisuuteen liittyen on myös hyvä muistaa selkeät talonumero-opasteet, jotta pelastuslaitos, vieraat ja esimerkiksi taksit löytävät tarvittaessa perille osoitteeseen. Meiltä voit tilata kiinteistöllesi vaivattomasti uudet opasteet, ja miksei samalla postilaatikkotelineen ja roska- ja lajittelukatoksenkin.

Tiealueiden kunnossapidon päivystys

Joskus haastavat sääolosuhteet aiheuttavat tielle yllättäviä esteitä. Hoidamme Länsi-Uudellamaalla yksityisteille ja piha-alueille kaatuneiden puiden raivaukset. Puoleemme voi myös kääntyä muissa sääolosuhteiden aiheuttamissa yllättävissä vahingoissa.

Puun raivaus

Tiealueiden kunnossapito ja pihatyöt

Kiinteistöhuollon
yhteyshenkilöt

Kundservice också på svenska

Freddy Liljeqvist

+358 40 502 7767

Kiinteistöhuollon päivystys

Päivystys

+358 40 751 1379

Kiinteistöhuollon kuvagalleria

bottom of page